2011. június 27., hétfő

Bogitombola

Itthon csak így hívjuk, mert téma...
Tavasz óta a gyerekeim is tudják, kicsoda Bogi, beszélünk róla esténként, mielőtt elalszanak. Gondolunk rájuk, hogy ők is jól aludjanak a kórházban vagy akárhol vannak éppen.
(Tudjátok-e, hogy Meső mindig ápolt, rendezett, sose gyűrött, mikor találkozunk? Ha nem látnám-tudnám, hogy kórházban van(ból jön), nem találnám ki. Olyankor mindig végiggondolom, miért csapzott-kócos az én hajam, miért nem bírom összeszedni magam...)


Voltak páran, akik álmodtak egy nagyot (kicsit elkoptattuk ezt a szófordulatot már, nem?), és kitalálták, hogy gyűjtést szerveznek Meső családjának. Aztán hopp!, jó nagyot néztek: mennyi embert érdekel, hányan adnak, hányan érdeklődnek.
Hatékonyak a közösségi oldalak :)
Ma a férjem úgy jött haza, hogy látta az egyik legnagyobb portál főoldalán a tombolát...


Az aktuális adatok szerint "több mint 50 ember ajánlott fel nyereményt eddig... közel 200 ember vett tombolajegyet vagy küldött adományt..."

Ha kiváncsi vagy, nézd meg az esemény Facebook linkjét: http://www.facebook.com/event.php?eid=215588718473972&ref=ts


Köszönjük, emberek :)

(Biztos vicces, de ma, mikor két nagyon udvariatlan ember lehuppant előttem egy helyre, ahová Emmával az ölemben ültem volna, nem lettem dühös, mert Ti jutottatok eszembe, akik adományoztatok Boginak... Az a nyomorult meg csak üljön napestig az ülésen.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése