2012. június 2., szombat

Szigetel(t)ünk

Ma nyitott a Gyereksziget!
Minden évben megyünk, mert egy jó hely, ahol elfoglalják magukat a gyerekek, épp csak rájuk kell nézni, merre csatangolnak. Minden korosztály talál megfelelőt, de nemcsak korban, hanem érdeklődési, világnézeti különbségek sem számítanak. Jól mulat aki eszik cukrot, meg az is aki madárbarát, az aktívan pihenő is meg a tespedő is.

Idén kétfelé indult a család: én dolgoztam, a többiek mulattak.
Az Europalánta Egyesület ebben az évben úgy gondolta, hogy nemcsak korai fejlesztéssel foglalkozó szakembereket hív meg, hanem egyéb kötődéssel, babákkal foglalkozókat is. Így kerültek képbe a hordozósok is: többek között mi, a ClauWi hordozóiskola magyarországi kis különítménye.
Ez valóban KIS különítmény, és mindannyian családosak vagyunk, nem könnyű összeverbuválni magunkat. De most is sikerült, és máskor is fog, hívjatok nyugodtan minket bárhová :)

A rossz idő (hideg, szél, eső) dacára sokan jártak arra, nézegették az asztalunkat, mi meg lelkesen mutogattunk és beszélgettünk.

Egyik régi kedves barátom is kilátogatott, mert tudta hogy ott leszek...
Méhecskés zokni és piros köröm ;)

 Ja, ez nem az, itt csak röhögünk. Bár Tenzi már sokkal jobb kötésben csücsül, de az én Matyi babám lába meg kicsit kirotálódott. (Mentségemre legyen mondva, hogy koraszülött méret, nem sikerült jól térdet tömni neki, ezért néha furán áll a lába...)


Na, itt a méhecskés zokni és a piros köröm. Ez maradt bohó ifjúságunkból :)))))

De nemcsak móka és kacagás volt a délutánunk: tanácsadtunk is, ahogy kell. Azok a képek sajnos nincsenek nálam, úgyhogy nem tudok ízelítőt mutatni.

Nagyon jó volt együtt lenni a tanácsadó-társaimmal (a mai hármas Melus, Dzsordzsi, pynky volt) mert ők egyben a barátaim is... Egy hajóban evezünk, egyfelé... Ráadásul több hordozós fórumtárssal meg klubos anyukával találkoztunk.
Hordozós sétálgatásunk alatt többször feltűnést keltettünk, Melus az "érdekes" arcú, én a koraszülött gyakorló babámmal.Nagyon köszönjük az Europalántának a meghívást, a szíves látást, ott leszünk a következő szombatokon is.
Gyertek, keressetek minket június 9., 16., 23-án is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése