2013. augusztus 26., hétfő

Árverés, ötletek, segítsetek!

Az árverés hírei (10.01.)

Sok felajánlást kaptunk, kézműves lámpától a lekváron át a kézzel festett fonalig, sőt könyvet, sütiajánlatot is.  Nagyon köszönjük, és jelentem, egyszemélyben úgy döntöttem, hogy (szinte) mindent elfogadunk. Ezért ha felajánlanivalód van (masszázsbérlet, hajvágás utalvány, ipari alpinista szolgáltatások) írj nyugodtan, megtárgyaljuk :)
A cím, ahová írhatsz: zsani kukac ubainba pont hu, vagy a face.bookon Szalai Zsanett Pynkynek (aki én vagyok).A licites blog címe: http://licitbogiert.blogspot.hu/
Itt folyik a licit, kommentekben. Köszönjük a felajánlóknak és a licitálóknak egyaránt!

Kérem, hogy akinek forgalmas weblapja van vagy FB csoportban tag, akkor ossza meg ha úgy gondolja hogy fontos ez a téma.

Határidő: folyamatosan várjuk a felajánlásokat, egészen október közepéig.A Rózsaszín csiga egy blog, az enyém, gyakorlatilag én vagyok. Nemcsak erről vagy arról szól, hanem mindenről-sokmindenről, amivel foglalkozom, ami a szívügyem.

Van nekem egy barátnőm, akivel együtt dolgozunk, a történetüket itt olvashatjátok: https://www.facebook.com/groups/555780961155110/permalink/556069451126261/
Röviden: a kislánya csontrákos volt, már újra iskolába jár, jól van. De a kemoterápia következtében csontritkulása lett, amit kezelni kellene, és találtak hozzá egy szerkezetet, ami egy mágneses rezonancia elvén működő készülék, már van hely ahol kórházakban is használják. Egy ilyen szerkezetet szeretnénk venni Boginak, ehhez lenne szükség egy kis összefogásra.

Egy másik barátnőmmel azt találtuk ki, hogy csinálnánk egy árverést, amivel segítenénk Bogi teljes gyógyulását. Na jó, de hogyan?! Sose csináltam még árverést, és kevés is vagyok hozzá, időm se nagyon van. De akarásom az igen!

Az árverésre én felajánlok egy  horgolt kendőt, szerintem nagyon szép, és legyen ez a kezdő darab. Van benne 20 dkg fonal és 2 hét munka.

SBS mintájú kendő, 2 gombóc Alize Díva fonalból

Szeretném, ha te is felajánlanál valamit, mindegy mit. Horgolt - kötött -keresztszemes - batikolt - szövött - gyöngyös - varrt bármit, a legkisebb babacsörgőtől a legnagyobb stóláig mindent szívesen elfogadunk, megpróbáljuk jó áron továbbadni (EBBEN IS ELFOGADUNK SEGÍTSÉGET!) és garantáltan a jó helyre juttatjuk el.


Még csak a gyűjtés legelején vagyok, még semmi sem kristályos és nem is tudom mi lesz belőle, de szeretném ha megint valami jó sikerülne.

Ha van ötleted vagy adományoznál valamit, akkor keress meg engem: írhatsz ide, vagy az e-mail címemre vagy a fb-on is megkereshetsz.
3 megjegyzés:

 1. babatakarókat tudok felajánlani, küldj kérlek postacímet :zsukalman@gmail.com

  VálaszTörlés
 2. Az egyik általam kötött vagy horgolt kendőt fel tudom ajánlani. Hova tudom küldeni?

  VálaszTörlés
 3. Nagyon köszönöm mindkettőtöknek!

  Barka Jutka: kérlek, írj az e-mail címemre, mert itt nem tudom hogy kell neked e-mailt küldeni... :P (zsani @ ubainba . hu )

  ZsuKa: írok neked mindjárt :)

  VálaszTörlés