2013. október 9., szerda

Minden nap megméretünk

Nem hiszek benne, hogy csak "életünkben" egyszer, Szent Péter előtt kell felelnünk mindenért, amit egész életünkben tettünk (bár remélem, hogy ott aztán MINDENKI felel, az is aki itt elsumákolja!).
Abban hiszek, hogy elsősorban magunknak felelünk magunkért (és a gyerekeinknek, akik majd megbecsülnek vagy leköpnek...) és nemcsak egyszer hanem minden nap, minden cselekedetért. Ez a nehéz kérem, nem Szent Péter...

Hogy miről jutott eszembe és miért írok bejegyzést majdnem egy hónap után?

Volt egyszer egy sztárprezenter (tudjátok, olyan aki tornát, személyi edzést meg ilyesmit tart másoknak), gazdag, meg jó kocsija van... De hiányzik belőle valami (talán az X faktor, nem tudom...) Egy hideg-emailben felkértem egyszer valamire, ami ugyan nem hoz pénzt, de elég jó és fontos dolog... Annyi eredménye volt, hogy odahívott valahová, nem tisztelt meg a jelenlétével csak a nemtudommi-vezetőjét küldte, aki jól megforgatott, leszólt, majd otthagyott a faképnél. (Én meg a szőnyeg alatt elkullogtam. És azt gondoltam, hogy ilyen alja embert még életemben nem láttam és ezt a véleményemet azóta is tartom.)

Van közben egy másik "sztár"prezenter, akit évek óta ismerek és nagyra becsülök a szakértelme, órák alatti maximális figyelme és az embersége miatt. (Tudjátok, aki a sz@rt kihajtja belőletek, de közben fejben tartja ki milyen fórral indult  - nálam a gerincsérv, bokasérülések, könyök- és vállfájás került elő.)
Az az egy ember a Földbolygón, aki rám üvölthet hogy "csináld már!"

És megint: miért jutott eszembe - mert ma a Bogilicit kapcsán megkérdeztem, nem ajánlana-e fel valamit. És hát de. És most itt is köszönöm, nem a felajánlást magát, hanem azt, hogy nem kellett csalódnom. Ha EMK-san kéne indokolnom, akkor a világ szebbé tételébe és az emberségbe vetett hitemben kaptam támogatást.

A felajánlott szolgáltatás hamarosan felkerül a licit oldalra, addig is ajánlom szeretettel Varró Gyulát. Ha nem is jártok hozzá, gondoljatok rá egy jót ma :)Varró Gyula hivatalos oldala a Stepperformance.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése