2014. augusztus 14., csütörtök

Írni a rózsaszín csigára...

Mostanában nehéz feladat ez, mert a dolgok történnek, én benne vagyok a történésben, megélem aztán nem akarom elmesélni senkinek...
Vagy azért, mert azt gondolom hogy senkit sem érdekel, vagy azért mert azt gondolom hogy hülyeség amit gondolok, vagy azért mert túl bensőséges...

Ha már elkezdtem, mégis:
az olaszországi nyaralásunk nagyon jól sikerült :) Egy baráti családdal voltunk. Sokat nevettünk, ettünk, fürödtünk, áztunk... Még úsztunk is, hálófülkéstől, mert egyik éjjel hatalmas vihar volt és befolyt a sátor alá a víz! Jó kis mesélnivaló lesz 20 év múlva.

Indulás Zamárdiból, a csapat


Félúton már kókadoztak a csajok


Hamar megérkeztünk, csak 6543 "mikorérünkmároda?" és "miiiiiiikoooooooooréhéééééérünkmááááááhárodaaaaaaaaa????!!!" kellett hozzá...A kempinggel annyira elégedettek voltunk, hogy a lányok és én vérszerződést kötöttünk, hogy 10 év múlva ugyanitt (pontosabban a fotózás helye melletti bungalókban) találkozunk. Hogy megnézzük kiből mi lett és hogy lássuk mekkorára nőttek a most még kicsi leanderek.

A sok fürdés, homokvárépítés, tollasozás után azonban úgy határoztunk hogy jövőre is visszajövünk :) Reméljük.


csendespihenő


Voltunk egy nap tengeri akváriumban, egy másik napon csúszdaparkban (mindkettő közel van), és egy nap Velence-Murano túrán.

Ahol megszálltunk, az a Cavallino-Treportiban lévő Ca' Savio kemping, ajánlom mindenkinek. Tiszta, rendezett, a part homokos és nem kiépített, hagyományos olasz vendégszeretettel fogadtak minket.

Kedvenc képeim a csajokról:

henyélnek a kamaszok
Emma szerette volna ha így megörökítem ;) (Murano, San Pietro mártír templom)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése